Tuesday, October 2, 2007

Ahiducele...

Cum altfel... poii daca Duke e duce... Stunt e mai duce decat ducele... mdea... in fine...
Tot de la KTM vine si conceptul STUNT.

Daca despre Duke nu se poate spune ca e un naked 100%, dar fratele mai mare este, poate ca ar fi cazul ca cineva, cumva sa faca si un KTM mono-naked nu? Si atunci de ce nu... KTM?
Poi... uite ca l-au facut da' deocamdata e numai concept.
in caz ca se va produce, Stunt asta ar fi un cocurent serios pentru nakeduri ca Suzuki SV650, Kawa ER6N sau Hyosung GT650. E drept ca motorul KTM are nuami 65 de cai, pe cand concurentii astia se lauda cu 72 sau mai mult, da'... la 145 de kile Stunt ar fi mult mai agila. In plus... aruncati si voi un ochi la echipare: frana radiala Brembo, jante ultra light, furca inversata si monoamortizor WP reglabile... Chestii care conteaza mai mult decat 2-3 cai in plus. Aaaa... mono??? si bascula tot mono... asa ca la Ducati 1098.
pe de alta parte... cine vrea sa se respecte... tre sa scoata banutu la inaintare. Dukele cica va fi undeva pe la 8.000 si ceva de euro iar un Stunt de serie va scadea sub 9.000 numai daca renunta la artificiile gen grash-guard anodizat. In conditiile in care un ER6n e numai 6000 si un pic de Euro, tre sa fiii un fan mono inrait, dar si asa exista Yamaha MT-03 in categoria asta da' aia are 48 de cai (eee... nu-s chiar asa putini). App... ca mi-am adus aminte tineti minte conceptul MT-03 Cafe-motard? ... s-a ales paraful de ele :(



foto: Mitterbauer H.