Sunday, March 30, 2008

Traim...o tara de CACAT! RIP

Ieri dup-amiaza pe bulevardul Kiseleff a fost accidentata mortal o studenta LA NICI 2 METRI erau 3 POLITISTII CARE DIRIJAU TRAFICUL!! POLITISTII NICI NU S-AU OPRIT DIN DIRIJAT!!! VENEA O COLOANA OFICIALA!!! INCREDIBIL!!! http://www.youtube.com/watch?v=nQ6qDQUVNdw DA MAI DEPARTE!!! VORBESTE!!! SCRIE!!! COMENTEAZA!!! NU IGNORATI IMBECILISMUL UNOR OAMENI!!!..stupid..sau trist dar adevarat.Asta e tara in care traim...o tara de CACAT! RIP

R.I.P. intradevar, dar fata saraca nu a murit pt ca niste politisti si-au vazut de treaba ci pt ca o vaca IMBECILA!!! a dat cu masina peste ea.
Ma impiedic in fiecare zi da astfel de IMBECILE!!! si IMBECILI!!! care mananca la volan, se rujeaza, fumeza si mai ales vorbesc la telefon, iar masina merge... pana la prima trecere, unde mai mai sa dea peste altii.
Ma rog, asta e Romania si ne-am obisnuit cu ea. Dar fata nu a murit din cauza unor politisti care si-au "vazut de treaba" ci din cauza unei IMBECILE!!!

Imbecili nu stun politistii ci voi astia care puneti botul la campanii mediatice. Stiti care e cel mai mare risc DUPA accident? Proasta interventie de prim ajutor. Mai ales in cazul unui pieton sau a unui motociclist, cand riscul unei leziuni la coloana este foarte mare. O miscare neatenta si PAC! Gata!!!
E usor sa faci audienta/trafic folosindu-te de astfel de evenimente... E greu sa gandesti! Si tocmai de aia e usor sa prostesti poporu' cu calculatoru'
Dar totusi, cat de greu e sa gandesti inainte de a-mi trimite MIE spamuri imbecile in care ma indemni sa "gandesc" ca tine?

Ma bucur ca de data asta nu am primit acest spam imbecil de la jumatate din lista de mess... Meibi zer iz houp
Ma bucur degeaba... a fost weekend... voi primi mai multe luni...

PS: Multumesc Politiei Romane pt traficul aproape decent din ultima saptamana... dovada a faptului ca numai mai multi politisti pe strada (majoritate din "import") pot educa intr-o minima masura soferii din Bucuresti.

PPS: Si totusi pe fata a omorat-o o soferita IMBECILA!!! nu politistii care dirijau circulatia pentru a nu veni inca soferita IMBECILA!!! sa ii lovesca si pe aia care se duc sa faca ei nush-ce minuni!

"Traim...o tara de CACAT! RIP"