Thursday, August 2, 2007

campanie media anti-motociclism

Primul a fost un ziarist din iasi. Dupa un accident soldat cu moartea unui motociclist, s-a trezit baiatul sa scrie el despre o chestie pe care nu o intelege.
Mai nou, in editia on-line a evenimentului zilei am gasit un nou bocet al unui coi-less.
Sunt unul dintre aceia care nu sunt impresionati de lacrimile de crocodil varsate de motociclistii "vanati" in trafic de catre soferii malitiosi, insa de aici si pana la a arunca in motociclism cu dejectiile gandirii personale si cu frustrarile unui rebel ramas fara cojones e o ditamai distanta.

Nu iti plac motociclistii? Bine frate, nici mie nu imi plac SUV-urile dar acuma nu ma apuc sa scriu asta in revista de motociclete la care lucrez din cel putin doua motive.
1. Deontologia profesionala a ziaristilor nu ar trebui sa ne lase sa varsam frustrarile personale in articolele publicate.
2. exista multe alte probleme mult mai grave si mai importante decat motociclistii/SUV-urile si sa aloci resurse pe o chestie personala... e un fel de tara arde si ziaristii se piaptana

Fuck-off ma!
Ma cam doar unde nu bate niciodata soarele de parerea voastra. Eu ma dau cu motorul. Si daca o fi sa reusiti sa interziceti motociclismul voi fi unul dintre primii out-laws.