Thursday, November 13, 2008

cum naiba frate?!?!

cum naiba se poate ca in clipe in care oameni isi pied casele pentru ca deja si-au pierdut joburile un kkt de televiziune sa ne prezinte problemele inexistentiale ale unei odrasle nefutute?

aa... nu stiti despre cine vorbesc? despre MTV... televiziunea care a ridicat la rang de "arta" mediocritatea, superficialitatea si stupiditatea, pentru ca apoi sa le propuna ca formula de succes in viata.

Tiara girls - un cacat de rialiti sou care ne prezinta framantarile unei pixde care intelege ca emanciparea femeii consta in libertatea de a fi chicioasa si proasta.

Rich girls - un alt reality show in care fiicele razgaiate ale magnatilor care nu vor fi atinsi de criza mondiala pt deja au adunat porcoi de bani stau si freaca mangalu si se plang de conditia umana...

Alta emisiune de kkt e "My sweet 16" adica pe liberi uite cum arunca tata cu bani ca sa imi faca o petrecere de ziua mea, sa vina toti labarii de la mine din liceu, care nu m-au bagat in seama pana acum si nici de maine nu ma vor baga in seama, sa se inchine la mine ca le dau cico moca.

Besh ma de aicea... futu-va in gura... a ba nu, ca asta sigur v-ar place, futu-va portofelele si conturile tatucilor, sunteti niste viermi stricati cu creierii muci si habar nu aveti voi ce-i aia viata. Ma cam doare in pix de faptul ca nu te-a sunat pe tine nush cine si ai primit un porshe rosu in loc de un Beemve alb.

Prosti sunt oamenii ma'... Prosti, da' multi